Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Asociatia PAZIA - Crescatorii de porci si pasari pot depune cereri de ajutor de stat pana la finele lunii iunie

Actualitate
Tools
Typography

Producătorii agricoli şi fermierii care îşi vor asuma angajamente pentru bunăstarea animalelor pentru minim cinci ani, începând cu1 iulie 2014 pot să depună cereri de ajutor de stat pertru creşterea porcilor şi a păsărilor, în perioada 20 mai-30 iunie 2014.

APIA primeşte cererile de ajutor pentru Măsura 215-pachetul:
a) plăţi privind bunăstarea porcilor ( a treia sesiune de depuneri)
b) păţti privind bunăstarea păsărilor (a doua sesiune de depuneri)
Potrivit informaţiilor de la APIA beneficiarii pot depune o singură cerere de ajutor pentru toate exploataţiile cu cod de la ANSVSA deţinute- la Centrul Judeţean al APIA a cărei rază de activitate se află sediul social al beneficiarului sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare .
Sesiunea de depunere a cererilor de ajutor organizată în perioada 20 mai - 30 iunie 2014 este eligibilă şi pentru exploataţiile noi (ferme noi) care nu au avut încheiate angajamente până la data de 15 februarie 2013 pentru pachetul a)-porci şi respectiv până la 18 ianuarie 2013, pentru pachetul b)- păsări.
Cererile de ajutor pot fi cmplectate pe format de hârtie sau online de către beneficiar, sau individual prin accesarea site-ului APIA.
Asociaţia PAZIA îndeamnă pe toţi cei interesaţi să depună cereri de ajutor pentru bunăstarea animalelor, în termenul stability.

Asociaţia PAZIA
Consiliul Director
Preşedinte
Ioan HÂRCEAGĂ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS