Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Copiii au sarbatorit 1 iunie la Salina Turda | GALEIRE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

1 Iunie ofera anual un prilej de mare bucurie de intalnire a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor cadouri ci si prin participarea impreuna la actiuni si evenimente atractive pentru copii si aducatoare de amintiri pentru cei mari.

Un astfel de prilej a fost oferit de Salina Turda in colaborare cu Primaria Turda si Compania de Apa Aries celor peste 2.400 de vizitatori care i-au trecut pragul in aceasta zi, de a se bucura in interiorul salinei de intalnirea cu personaje favorite din desene animate care i-au invatat pe copii sa deseneze, le-au oferit baloane modelate in diverse forme, i-au pictat pe fata si le-au oferit multe jocuri atractive, pe un fundal muzical cu cantece pentru copii.

{gallery}2014/140602st1iunie{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS