Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

1 iunie - o sarbatoare primita cu bratele deschise de copii la Turda | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

Startul manifestărilor s-a dat în parcul mare al municipiului Turda - Parcul Tineretului - acolo unde o mulţime de copii însoţiţi de părinţi, bunici sau fraţi mai mari au putut să se bucure de toate surprizele pregătite de organizatori pentru ei.

Iar surprizele la care s-au Gândit Primărie şi consiliul Local prin Casa Municipală de Cultură Turda au fost multiple: concursuri de cross pe categorii de vârstă, pictură pe faţă, desene pe asfalt, momente artistice, plimbări cu poneii, "vizitarea" maşinilor de poliţie, jandarmi sau pompieri (SMURD) - copiii chiar fotografiindu-se în aceste maşini şi cu echipamentele folosite la intervenţii, câştigătorii competiţiilor fiind răsplătiţi cu premii.
Însă Parcul tineretului din Turda nu a fost singurul loc în care copiii s-au bucurat de copilărie.
În după-amiaza aceleiaşi zile, după orele 16.00, zona pietonală din centrul municipiului Turda a devenit un alt univers al copilăriei pentru micuţii care voiau să se bucure de ziua lor.
Astfel, la scena montată în centrul municipiului au putut fi urmărite un spectacol de balet al Asociaţiei Duo Art, un spectacol de dans sportiv oferit de Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, un spectacol de dansuri populare oferit de ansamblurile "Datina Turdeană", "Comori Ardelene" şi "Căişorii", un spectacol de dans modern asigurat de Clubul Copiilor Turda, un recital muzical-poetic asigurat de reprezentanţi ai Fundaţiei Raţiu dar şi un spectacol de muzică uşoară al membrilor Simpatix pregătiţi de inimosul profesor Ioan Gherman precum şi un adevărat concert susţinut de The Lads, o trupă de tineri inimoşi de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Turda.
în acelaşi timp, în zona pietonală din centrul municipiului turda, cei prezenţi - dar mai ales copiii - s-au putut bucura de ateliere de creaţie cu modelare de plastilină, desen şi lucru manual, s-au reîntâlnit cu personaje de poveste pe care unii dintre ei le-au putut vedea şi în Parcul Tineretului - Minnie, Mickey sau Albă ca Zăpada - dar şi cu clovni care îşi arătau măiestria în modelarea de baloane, de asemenea, picturile pe faţă fiind nelipsite.
Seara nu se putea încheia altfel decât cu o lansare de lampioane în cadrul unui eveniment la organizarea căruia au acceptat să fie parteneri SC Turda Salina Durgău SA, SC Domeniul Public Turda SA, Compania de Apă Arieş, Marele Alb, Fun Kids, SC Clipping, Şcoala Gimnazială "Ioan Opriş" şi Colegiul Naţional "Mihani Viteazul" Turda.

{gallery}2014/140602td1iunie{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS