Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Compania de Apa ARIES a participat in 26 iunie la forumul romano-chinez

Actualitate
Tools
Typography

Organizat de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Cluj și Consiliul Județean Cluj, Forumul economic Cluj-Shandong a reunit ieri, 26 iunie, la Cluj la Grand Hotel Italia oameni de afaceri din Romania și China. Acest forum a avut ca scop crearea de parteneriate româno-chineze și dezvoltarea de proiecte „îndrăznețe" pentru zona noastră.

La întâlnire au participat: directorul general al CAA, Cristian Octavian MATEI, managerul de proiect, Bogdan Bobic și șeful serviciului Logistică din cadrul firmei, Dorin Apahidean. Scopul participării a fost de a descoperi noi oportunități de afaceri între CAA și alte firme de profil. S-au pregătit și împărțit mape de prezentare a firmei, materiale care promovează și descriu activitatea CAA și s-au făcut schimburi de cărți de vizită. Compania de Apă a făcut deja un obicei în a-și arăta deschiderea față de tot ce înseamnă dezvoltarea firmei pe termen mediu și lung. Eventuale parteneriate care trec de granițele țării, nu pot aduce decât avantaje atât societății, cât și clienților acesteia.
Între județul Cluj și Provincia Shandong din Republica Populară Chineză, a cărei viceguvernator onor. XIA Geng prezent la întâlnire, a fost semnat în data de 5 mai 2010, un protocol de colaborare cu scopul de a coopera pe termen lung, în domenii, precum: agricultura, industria, comerțul și alte domenii. Firma Tianyiuan Construction Group din China a fost prezentă la întâlnire. Acest grup activează în domeniile: construcții, inginerie autostrăzi, mecanică, instalații, structuri de oțel, construcții stații de epurare și infrastructură de apă. În prezent grupul are peste 6500 de angajați – personal economic și tehnic și peste 70 de filiale și sucursale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS