Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Salina Turda este in atentia tur-operatorilor

Actualitate
Tools
Typography

Salina Turda a fost vizitata azi, 16.10.2014 de către Valeria Gherec - tur operator incoming Romania, parteneriat Etalon Travel Bucureşti cu Tromare Chişinau.

Au fost prezente 10 agenții de turism din Chișinău, dintre care 4 agenții tur operator.

Impresiile reprezentanților agențiilor de turism au fost foarte plăcute, Valeria Gherec afirmând că "Salina din Turda trebuie neaparat vizitată, este o frumusețe rară, se vede o muncă şi o dăruire puternică".

Legăturile dintre Salină și Republica Moldova sunt rezultatul participării din acest an la Târgul Internațional de Turism, "TOURISM. LEISURE. HOTELS 2014" ediția a XIX -a, în perioada 10-13.04.2014.

De asemenea, numărul de turiști din Republica Moldova a crescut considerabil în urma promovării.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS