Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Investitii de peste 700.000 de lei in retelele de apa si canal - Campania: "Pentru mediu, pentru sanatate!”

Actualitate
Tools
Typography

În ultimele luni ale anului 2014, Compania de Apă ARIEȘ are planificate lucrări de investiții în infrastructura de apă și canal de peste 700.000 lei.

Modernizarea rețelelor nu se bazează doar pe banii primiți de la Uniunea Europeană, ci și pe banii alocați de la bugetul local și pe cei asigurați din bugetul CAA.

Directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei ne sigură că „Prioritatea companiei este distribuirea unor servicii de calitate către cetățeni și oferirea unui trai decent al acestora, din perspectiva celor două servicii: apă și canal. Preocuparea mea ca manager al CAA este să mă asigur că aceste proiecte sunt duse la bun sfârșit".

Astfel, în urma solicitării CAA către Primăria municipiului, în viitorul foarte apropiat, se vor executa de către echipele companiei, următoarele lucrări:

• Reabilitare rețele canal pe strada N. Titulescu nr. 4 bl. 3
• Extindere rețea apă potabilă pe strada P-ța Romană
• Cămine decantoare la stațiile de pompare
• Reabilitare rețea canal pe străzile: Calea Victoriei bl. B 120 și Macilor, la blocurile TX și K4
• Branșamente apă și racorduri canal pe strada Petru Maior
• Reabilitare rețea apă și branșamente pe strada Decebal
• Extindere rețea apă cu subtraversare în comuna Mihai Viteazu

Proiectele Companiei de Apă pe termen mediu și lung se concentrează în primul rând pe investiții în rețele de apă și canal, pentru ca, în viitor să existe aceste servicii în toată aria de deservire a CAA.

"Ca toți cetățenii deserviți de CAA să beneficieze de aceste două servicii vitale – apă și canalizare – trebuie să ne preocupe continuu acest lucru. Este inadmisibil ca în secolul XXI să mai existe încă oameni care să nu aibă în case apă potabilă și canal. Nu este un lux, este o necesitate. De aceea, majoritatea proiectelor concepute de noi sunt legate de investiții consistente în rețelele de distribuție și implicit în calitatea serviciilor oferite de către CAA locuitorilor." Cristian Octavian Matei, director general al CAA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS