Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Da cu votu-n ei!

Actualitate
Tools
Typography

Pentru că alegeri şi pentru că sondaje. Aşa s-ar putea descrie, foarte pe scurt şi pe înţelesul unora dintre românii fani ai regretatului actor Paul Walker, motivarea acestor rânduri şi a ceea ce intenţionează să transmită ele.

Evident, vă propunem un sondaj pe care îl găsiţi pe coloana din dreapta a site-ului www.agoramedia.ro...

Acuma, dacă toată lumea vă cere să vă daţi cu părerea în legătură cu "pentru că preşedinte" (adică să optaţi pentru unul dintre candidaţii la preşedinţie, ca să fim bine înţeleşi), noi, fiind altfel, vă propunem, prin sondajul nostru, taman contrariul: să numiţi unul dintre cei 14 candidaţi pe care nu i-aţi vrea nicium preşedintele României. Doar că va trebui să alegeţi doar unul pe care nu-l vreţi.

Adică, încercând să aflăm pe cine nu doriţi nici în ruptul capului să fie preşedintele României, poate aflăm cine este, în rândurile celor care îşi exprimă votul în sondajul nostru, cel mai urât candidat... urât în sensul că... urât.

Cum am mai spus-o şi cu alte ocazii, sondajul nostru este unul făcut online, în rândul vizitatorilor site-ului, ceea ce înseamnă că nu se poate vorbi neapărat de marjă de eroare, reprezentativitate şi altele. Vrem doar să luăm pulsul... pulsul unei opinii publice care, pe alocuri, pare muribundă...

Ca să fim cât se poate de oneşti, trebuie să mai precizăm şi că am încercat să facem în aşa fel încât un utilizator să poată vota, de la un singur IP, o singură dată până la încheierea campaniei electorale. Deci cei care vă propuneţi să votaţi în draci împotriva cuiva, lăsaţi-o mai moale...

Mai exact, cei care sunteţi postaci plătiţi cu câte un covrig pe săptămână şi, de foame, vă propuneţi să votaţi în draci împotriva unuia sau altuia dintre candidaţi numai pentru a deturna, cum ar veni, votul sau "apetenţa" pentru unul sau altul dintre candidaţi, aveţi liber la nebunie, doar faceţi-o de pe IP-uri diferite.

Aşadar, nu aveţi decât să daţi cu votul în ei. Nu-i cruţaţi!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS