Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Radu Hanga, primarul municipiului Campia Turzii: "Cei care n-au avut nimic de transmis au facut suficient zgomot"

Actualitate
Tools
Typography

Primarul Radu Hanga consideră că alegerile din această toamnă sunt stranii. După ce a votat, primarul Câmpiei Turzii ne-a explicat şi de ce consideră aceste "prezidenţiale" ca fiind stranii.

"Am participat la nişte alegeri pe care le găsesc eu oarecum stranii. În primul rând ceea ce am remarcat a fost liniştea nefirească la nivelul publicului. N-am văzut atâta agitaţie, atâta înverşunare, ca la alegerile precedente", spunea primarul Câmpiei Turzii adăugând: "e adevărat că alegerile pentru funcţia de preşedinte de stat vizează o funcţie mai îndepărtată de alegător decât alegerile locale şi atunci, probabil că este firească şi o anume detaşare a electoratului faţă de fenomen".

Explicaţiile lui Radu Hanga, însă, au continuat: "pe de altă parte, ce mi s-a părut mie interesant a fost faptul că echipa de zgomote şi-a făcut bine datoria reuşind să acopere mesajul candidaţilor. Nu cred că dacă aţi întreba pe cineva ar fi foarte lămurit ce mesaj a prezentat electoratului fiecare dintre candidaţi", primarul Câmpiei Turzii observând că "la nivelul populaţiei nu am văzut mare agitaţie, iar la nivelul mass media - al televiziunilor mai ales, că pe radio nu mai prea preocupă pe nimeni - subiectele determinante, subiectele de impact au fost EADS-ul Microsoft-ul, agenţii acoperiţi".

Nu în ultimul rând, la ieşirea de la urne, opinia primarului Radu Hanga era: "cei care n-au avut niciun mesaj de transmis au făcut suficient zgomot ca să-i împiedice pe ceilalţi să-şi transmită mesajul".

Puteţi viziona AICI declaraţia primarului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS