Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Tudor Stefanie, primarul municipiului Turda: "Imi doresc o Romanie a lucrului bine facut"

Actualitate
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda a fost azi să voteze, în cadrul primului tur de scrutin al alegerilor electorale, încă înainte de prânz, la secţia de vot amenajată la Colegiul Tehnic Turda.

Ales primar din partea PD-L, este lesne de înţeles cu cine a votat Tudor Ştefănie. cu toate acestea, l-am invitat pe primarul municipiului Turda să ne spună pentru ce a votat şi ce şi-ar dori să schimbe votul domniei sale.

"Îmi doresc o Românie a lucrului bine făcut, îmi doresc să avem un preşedinte şi o echipă politică care să dea un viitor tinerilor în special şi celor care nu-şi găsesc un loc de muncă. Îmi doresc ca România să fie între ţările europene din toate punctele de vedere, atât economic, social cât şi cultural şi sportiv şi, de asemenea, mi-aş dori stabilitate politică în aşa fel încât lucrurile să meargă spre aceste obiective pe care le-am menţionat. Şi îmi doresc şi pentru Turda acelaşi lucru şi pentru turdeni, pentru că şi ei fac parte din România, iar viaţa lor, deocamdată, nu este foarte fericită", a spus primarul Tudor Ştefănie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS