Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Cristian Matei, presedinte PSD Turda: "Doresc un candidat care sa aduca linistea si pacea sociala"

Actualitate
Tools
Typography

Preşedintele PSD Turda, Cristisan Matei, a fost unul dintre liderii politici din zonă care astăzi, 2 noiembrie, a fost prezent la urne pentru a-şi exprima opţiunea de vot în primul tur al alegerilor prezidenţiale din această toamnă.

Contactat telefonic, liderul PSD Turda ne-a mărturisit că preferă să se refere mai mult la profilul candidatului. Astfel, Cristian Matei spunea: "Am votat cu acel candidat care va reuşi, în România, să înlăture vrajba politică ce a dominat ultimii 10 ani din politica românească".

De asemenea, liderul PSD Turda a adăugat: "Doresc un candidat care să aducă liniştea şi pacea socială între oameni".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS