Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Dorin Lojigan, presedinte PNL Campia Turzii: "Am votat azi pentru o Romanie a lucrului bine facut"

Actualitate
Tools
Typography

Opţiunea de vot a consilierului local - dar mai ales a liderului liberal de la Câmpia Turzii - Dorin Lojigan a fost cât se poate de fără echivoc.

Precizând că a votat pentru o Românie a lucrului bine făcut, Dorin Lojigan spunea: "am votat azi pentru un preşedinte care să se implice în mod direct pentru ca investiţiile la nivelul ţării noastre să crească, pentru ca să nu se mai întâmple situaţii de genul celor întâmplate la Câmpia Turzii în care un combinat, care reprezintă istorie pentru noi, a ajuns să fie tăiat la fier vechi şi scos cu vagoanele şi dus la fier vechi".

În consecinţă, liderul liberal de la Câmpia Turzii încheia: "Sper ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple şi acesta este motivul pentru care astăzi am votat dreapta".

Puteţi vedea AICI declaraţia lui Dorin Lojigan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS