Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Cupa Mirona si Campionatul National de Clase - o buna oportunitate pentru dansatorii turdeni | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Între 8-9 noiembrie a avut loc, la Reghin, Campionatul Naţional de Clase şi Cupa Mirona - ediţia a IX-a.

În deschiderea oficială a Campionatului Naţional a avut loc Gala Dansului sportiv Românesc unde au fost premiate 7 perechi finaliste ale Campionatelor Europene şi Mondiale de dans sportiv.

Alin Miron a fost premiat, de asemenea, de către Preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, deputatul Vasile Gliga, pentru merite deosebite aduse dezvoltării dansului sportiv şi pentru ajutorul adus în organizarea Adunării Generale a WDSF. Alin este Membru în Biroul Federal, fiind Preşedintele Comisiei de Disciplină şi Antidoping .

Campionatul Naţional de Clase a fost cel mai mare concurs de anul acesta, dar şi a bătut recordul de perechi înscrise până acum într-un campionat de clase. Au participat aproximativ 1400 de sportivi de la 80 de cluburi din Romania, care au concurat la peste 48 de categorii.

Perechea Cornel Moldovan - Oana Miron a ajuns în finala Campionatului Naţional de Clasa - clasa D 16 - 18 ani, sectiunea standard - unde au obtinut locul 5, iar la secţiunea latino americane - clasa D 16-18 ani - au obţinut locul 6.

Este cu atat mai meritorie această calificare cu cât în urma cu o săptămână nu ştiam dacă vor putea concura din cauza problemelor de sănătate mari pe care le-au avut cei doi. În urma acestui rezultat cei doi au promovat în clasa C la sectiunea standard.

Alte rezultate deosebite:
Calificare în semifinala Campionatului Naţional de Clase - Clasa E 16-18 ani, secţiunea latino - perechea Ştefan Joldeş - Alexandra Pop au ocupat locul 9.

Celelalte perchi care au dansat în optimi şi sferturi de finală sunt:
Cls. C 14-15 ani, latino şi standard: Dragoş Costisor - Adelina Păcuraru
Cls. D 14-15 ani: Bogdan Szekely - Izabela Pastor
Cls. E 16-18 ani latino şi standard: Paul Todea - Vera Verneş
Cls. E 14-15 ani: Robert Szabo - Mădălina Crişan, Raul Petric - Iulia Mucea, Rareş Florea - Giorgiana Koti, Darius Rigman - Raluca Precup, Cristian Bota - Oana Gaşpar
Cls. H 10-11 ani: Rareş Saroşi - Teodora Blaga.

În paralel s-a desfăşurat Cupa Mirona pentru sportivii de la categoria precompetiţional. Clubul nostru a înscris 3 perechi care au dansat pentru prima dată într-o competiţie oficială.

Semifinala Pre 2 D, 8-9 ani: Sergiu Deteşan - Carmen Mazăre
Sferturi de finală, Pre 1D, 2D, 8-9 ani: Antonio Rus - Alexia Pop, Daniel Dabija - Iris Berekmeri.

La competiţie din partea clubului au participat Diana Miron - arbitru, Alin Miron şi Cristina Crişan - secretari de competiţie.

Pentru unii dintre sportivi rezultatele au fost foarte bune, pentru unii mai puţin bune. În ultima perioadă, pe lângă pregătirea pentru campionat, a trebuit să ne pregătim şi pentru preselecţiile pentru emisiunea "Românii au talent".

Antrenorii doresc să-i felicite pe toţi participanţii la competiţie indiferent de rezultat.

În continuare mai avem câteva competiţii naţionale şi spectacolul de final de an care va avea loc în decembrie.

{gallery}2014/141112dansMirona{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS