Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
107 New Articles

Unirea Principatelor, prinsa intr-un simpozion

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Anul acesta poporul român aniversează împlinirea a 96 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918, prilej de exprimare a recunoștinței și a omagiului faţă de cei care au contribuit la înfăptuirea actului Marii Uniri, pecetluit la Alba Iulia.

Marele dar al libertăţii şi unităţii naţionale a dăinuit peste timp în conştiinţa de neam, în comuniunea de cuget, de credinţă, de limbă şi simţire românească.

Consiliul Local şi Primăria Câmpia Turzii, organizează vineri, 28 noiembrie 2014, ora 10. 00, în Sala de Şedinţe a Palatului Cultural ,,Ionel Floaşiu", Simpozionul cu tema ,,Armata şi Biserica, factori definitorii la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS