Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Aprinderea iluminatului ornamental si deschiderea Oraselului Copiilor la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

De sărbătoarea Sfântului Nicolae, sâmbătă 6 decembrie 2014, ora 17,00, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizează în Parcul Central „Ionel Floașiu"- APRINDEREA ILUMINATULUI ORNAMENTAL ȘI DESCHIDEREA ORĂȘELULUI COPIILOR.

MOȘ NICOLAE e pregătit cu daruri pentru cei mici. Bucuria de a dărui și a primi, să o trăim împreună: bunici, părinți, copii! Luminile brazilor împodobiți ne vor purta în altă lume: într-o lume magică a sărbătorilor de iarnă!

SERVICIUL RELAȚII PUBLICE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS