Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Atelierul lui Mos Craciun - activitati de Craciun organizate pentru toti copiii de Salina Turda la Centrul de Informare Turistică

Actualitate
Tools
Typography

Salina Turda invită școlile generale, grădinițele turdene și pe toți copiii la un program special care se va desfășura în perioada 8-23 decembrie 2014, la Centrul de Informare Turistică, str. Republicii, nr.45 (lângă statuia lui Avram Iancu) din Turda.

Programul atelierului lui Mos Craciun:

În perioada 9 decembrie 2014 - 21 decembrie 2014 între orele 12.00 - 20.00 vor avea loc activităţi, ateliere de creaţie şi jocuri: Hipodrom, Gașca, Detectivii, Ocupați locul şi multe altele. Vom scrie şi expedia scrisorile copiilor pentru Moş Crăciun.

Miercuri 10 decembrie 2014 ora: 16.30 - Şcolile turdene îşi vor împodobi brăduții. Lansare de lampioane.

Luni 22 decembrie 2014 şi marţi 23 decembrie 2014 cu începere de la orele 17.00 Moș Crăciun va împărți daruri şi premii! Lansare de lampioane.

Se va premia cel mai frumos brăduț, cea mai frumoasă scrisoare adresată Moșului şi cea mai frumoasă lucrare realizată în cadrul atelierului lui Moş Crăciun!

Pe parcursul activităţilor, în perioada 8-23 decembrie, toţi participanții vor fi serviți cu ceai cald, turtă dulce și ciocolată de către ajutoarele moşului. Vom asculta colinde, vom colinda şi ne vom bucura de sania Moşului.

Salina Turda vă invită, cu mult drag şi un zambet larg, să participați la aceste evenimente dedicate sărbătorii Crăciunului.

Foarte important: l-am rugat pe Moşul să ne trimită şi zăpadă!!

Pentru detalii organizatorice, planificarea şcolilor şi a gradiniţelor, vă rugăm să apelaţi la ajutoarele Moşului care vă răspund la numerele de telefon : 0364-108.229 sau 0371-302.337.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS