Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
104 New Articles

Cadouri pentru beneficiarii Centrului de Zi si centrului care acorda asistenta si ingrijire la domiciliu

Actualitate
Tools
Typography

Ca și în fiecare an, Centrul de zi şi Centrul care acordă asistenţă şi îngrijire pentru persoane vârstnice organizează acțiuni specifice sărbătorilor de iarnă, menite să le aducă acestora, zâmbet și bucurie în suflet.

Astfel, cei 51 de vârstnici îngrijiţi la domiciliu vor fi colindaţi în săptămâna 15.12.2014-19.12.2014 de reprezentanţi ai administrației publice locale şi personalul centrului, oferindu-le vârstnicilor imobilizaţi la domiciliu, cadouri de Crăciun.

Pentru beneficiarii Centrului de zi, cadoul de sărbători oferit de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii este concertul extraordinar de sărbători susținut de Fuego, unde aceștia sunt invitați.

Centrul de zi pentru persoane vârstnice urează, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, tuturor beneficiarilor multă sănătate, bucurie, linişte în suflet şi împlinire!

Ana Mileșan,
Coordonator Centru

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS