Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Membrii asociatiei pensionarilor pornesc la colindat

Actualitate
Tools
Typography

Corul Asociaţiei Pensionarilor "Dr. Ioan Raţiu" din Turda este pregătit să colinde şi cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an.

Cei care vor fi colindaţi cu siguranţă sunt angajaţii primăriei din Turda.

"Pe data de 18 decembrie, de la orele 12.30 suntem aşteptaţi la Primăria Turda", preciza preşedintele asociaţiei, Emilia Silaghi, care, totodată, a dorit să mulţumească părintelui Sebastian Zăhan, care s-a ocupat să pregătească membrii corului asociaţiei pentru colindat: "Ţin să mulţumesc părintelui Sebastian Zăhan, care a avut bunătatea şi înţelegerea să vină să pregătească şi corul asociaţiei noastre pentru a putea participa şi noi la festivităţile de iarnă la colindat în comunitatea noastră".

Nu în ultimul rând, preşedintele asociaţiei a anunţat că pe data de 10 ianuarie 2015 este programată petrecerea pentru revelionul pensionarilor, petrecere care va avea loc la "cantina Electroceramica", preţul unui meniu fiind de 55 de lei, deja putându-se face înscrieri pentru participare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS