Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Aproape 450 de kilograme de DEEE-uri colectate la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Sâmbătă, pe 13 decembrie, Compania de Salubritate Câmpia Turzii a desfăşurat o campanie de colectare de DEEE-uri - deşeuri electrice, electronice şi electrocasnice.

În cadrul campaniei desfăşurate la Câmpia Turzii între orele 09.00 şi 13.00 s-au colectat, potrivit directorului Lucian Şandru, aproximativ 450 de kilograme de astfel de deşeuri la cele două centre de colectare: pe strada Griviţei nr. 8A şi în Piaţa Unirii nr. 16C.

De asemenea, în cadrul campaniei, reprezentanţi ai companiei de salubritate s-au deplasat şi la domiciliul beneficiarilor care voiau să scape de deşeuri voluminoase (frigidere, maşini de spălat etc.), asta în cazul în care cei care doreau să le fie ridicate deşeurile de acasă au solicitat, în prealabil, acest lucru. Astfel, sâmbătă au fost efectuate şase deplasări de către angajaţi ai Companiei de Salubritate pentru a ridixca deşeuri voluminoase, în scest sens serviciul fiind gratuit.

Chiar mai mult, Lucian Şandru a explicat că ridicarea de astfel de deşeuri se face pe tot parcursul anului şi este, de asemenea, gratuită.

Lucian Şandru a mai precizat că pe parcursul anului 2015 la Câmpia Turzii Compania de Salubritate va organiza patru astfel de campanii de colectare a DEEE-urilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS