Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Atmosfera de sarbatoare la PSD Turda | FOTO-VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Colindătorii nu au uitat să treacă pe la sediul PSD Turda unde gazdele i-au aşteptat cu ce aveau mai bun de pus pe masă: cozonac, prăjitură sau suc.

Colindătorii au fost aşteptaţi de reprezentanţi ai conducerii PSD Turda, de consilieri locali din partea PSD de simpli membri sau de simpatizanţi, alături de aceştia fiind prezent şi senatorul PSD Alexandru Cordoş.

"Dumnezeu a lăsat veşnicia în lume prin colinde. În fiecare an ele sunt transmise prin viu grai mai departe" spunea Alexandru Cordoş care, mulţumind celor din organzaţie pentru sprijinul acordat în acest an politic greu, adăuga: "vom avea un an mai bun în 2015, să le transmitem cetăţenilor din municipiul Turda acest lucru, să le dorim un crăciun fericit, sărbători fericite în continuare, la mulţi ani şi bucuri nenumărate pentru fiecare dintre noi".

Lăudând activitatea directorului Companiei de Apă Arieş - preşedintele PSD Turda, Cristian Matei - senatorul PSD aprecia că "aceste lucruri nu se fac doar că cineva spune să se facă, ci în spatele lor este multă muncă şi cred şi sper ca toate instituţiile din Turda să fie foarte performante".

Primul grup de colindători primit de gazdele de la PSD Turda a fost, aşa cum spunea şi Cristian Matei, "un grup de la biserica dintre români, de la părintele Vasile Ilea, în frunte cu Călin, un tânăr pe care l-am remarcat în urmă cu doi ani şi care este de o largă formaţie umanistă. Cred că va face o carieră deosebită, sens în care deja l-am ajutat, l-am sponsorizat pentru două albume de poezii şi mă voi ocupa de el în continuare ca să se realizeze în cariera pe care şi-o doreşte".

Călin Pop, împreună cu tinerii cu care a venit la colindat au adus, în seara de marţi, 23 decembrie, primul strop de sărbătoare în sediul PSD Turda atât prin colindele interpretate, cât şi prin poezia recitată citită de Călin.

Al doilea grup de colindători a fost format din tineri care activează în asociaţia Turda Tin, asociaţie condusă de părintele Sebastian Zăhan.

"Am venit cu bucurie şi plăcerea noastră este aceea de a colinda", spunea părintele Zăhan care, împreună cu tinerii de care era însoţit, nu erau la prima gazdă pe care o colindau. "Venim de la două familii. Am fost la un copil care nu poate umbla. Nu trebuie uitaţi nici aceia, că atunci când eşti bolnav nu te caută nimeni..." spunea părintele Zăhan adăugând: "cu aceeaşi dragoste şi bucurie am venit şi la dumneavoastră să v-aducem vestea bună a Naşterii lui Hristos".

Colindele ambelor grupuri de colindători au fost bine primite de cei prezenţi, multe dintre colinde fiind interpretate de toată lumea care era de faţă, Cristian Matei, Alexandru Cordoş sau consilierul Emil Molnar chiar alăturându-se grupurilor de colindători.

Şi cum îi stă bine oricărei gazde şi organizaţia PSD Turda a avut grijă să îi răsplătească pe cei care le-au trecut pragul şi le-au adus frumuseţea colindelor şi a Crăciunului.

Dacă imagini de la seara de colinde puteţi viziona din cele de mai jos, câteva fragmente interpretative puteţi viziona AICI.

{gallery}2014/141223psdColinde{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS