Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

CAMPIA TURZII: Protocolul privind identificarea si monitorizarea cainilor cu stapan a fost prelungit

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
READC Turda şi TASSO e.V, în colaborare cu Primăria Câmpia Turzii, anunţă prelungirea protocolului privind identificarea şi monitorizarea câinilor cu stăpân de pe raza municipiului.

Confirmarea acestui protocol este ca rezultat al activităţii deosebite prestate de organizaţia READC prin următoarele:

1. Acţiunea gratuită de identificare şi monitorizare a câinilor cu stăpân, costurile fiind preluate de READC şi TASSO;
2. Pe spaţiul public al municipiului nu a fost găsit niciun câine înregistrat şi monitorizat de READC, nefiind solicitat ecarisajul pentru recuperarea şi transportul lor la adăpost, astfel fiind economisiţi banii publici;
3. Deţinem evidenţa la zi a câinilor cu stăpân, a celor adoptaţi, înstrăinaţi sau decedaţi pe raza municipiului;
4. De importanţă majoră a fost recuperarea patrupedelor pierdute doar la câteva ore de la dispariţia lor, fiind contactată centrala telefonică READC înscrisă pe placheta zgărzii animalului;
5. O reuşită semnificativă este că cetăţenii care nu au putut să îşi întreţină câinele au anunţat predarea lui în adăpostul orăşenesc, evitând abandonul şi sălbăticirea lui pe teritoriul oraşului Câmpia Turzii;
6. Prin donaţia asociaţiei noastre s-au economisit banii cetăţenilor şi s-au evitat amenzile celor neînscrişi, aplicabile din ianuarie 2015 în valoare de 5.000 de lei conform Legii 258/2013. Înregistrarea face posibilă şi vaccinarea actuală.

Această atitudine, de înaltă responsabilitate civică, este şi urmarea campaniei de conştientizare a populaţiei de către READC, prin discuţii directe şi/sau distribuire de materiale informative.

Lista cu locaţiile unde se vor desfăşura înregistrarea şi vaccinul antirabic obligatorii:

06.01.2015 - Târgul de animale Câmpia Turzii - între orele 08.00 şi 16.00
08.01.2015 - Dispensarul sanitar veterinar Câmpia Turzii - între orele 08.00 şi 16.00
13.01.2015 - Cartierul Insula - între orele 08.00 şi 16.00
15.01.2015 - Cartierul Lut - între orele 08.00 şi 16.00

Menţionăm că persoanele care nu vor fi prezente conform tabelului au, între 01 şi 28 februarie 2015, obligativitatea de a apela centrala telefonică permanentă READC pentru a stabili o programare la cabinetul veterinar cu adresa strada Parcului nr. 7, Ap. 17, Câmpia Turzii, dr. Mărginean Călin.

READC Turda şi TASSO e.V vă felicită pentru implicarea exemplară, sperând ca pe viitor să fie exemplu la nivel de ţară.

Vă dorim Sărbători Fericite şi un An Nou Fericit!

Centrala telefonică: +40-364-887.660
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.readc.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS