Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Dezbaterea publica a bugetului local al municipiului CAMPIA TURZII

Actualitate
Tools
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni din cadrul Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor Câmpia Turzii, adresează locuitorilor municipiului Câmpia Turzii invitaţia de a se implica activ în elaborarea bugetului localităţii pentru anul 2015.

Implicarea membrilor comunităţii în procesul de formare si elaborare a bugetului local este un deziderat major al democraţiei.

Prin proiectul "2015 - Anul pentru o Administrație Deschisă, Interactivă: NE CONSULTĂM, PROPUNEM, FACEM!", Primaria şi Consiliul Local Câmpia Turzii doreşte să fie permanent alături de membrii comunităţii, să le cunoască direct propunerile pentru o viata socială mai bună şi împreună cu comunitatea să realizeze aceste deziderate.

Pentru consultarea cetăţenilor asupra bugetului local sunt demarate următoarele activităţi:
• A fost pus pe site-ul primariei, la 15.01.2015, Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2015 pe care vă recomandăm să îl consultaţi AICI.
• Au fost distribuite chestionare, prin care cetăţenii municipiului au fost invitaţi să stabilească o prioritizare a investiţiilor şi a domeniilor de activitate. Prin răspunsurile la chestionare vom avea o imagine mai clară asupra nevoilor şi aşteptărilor cetăţenilor pe care bugetul local trebuie să le includă şi pe care autorităţile locale le vor avea în vedere pentru a fi rezolvate pe parcursul acestui an. Chestionarul se gaseste AICI.
• În scopul sporirii transparenţei procesului de fundamentare şi elaborare a bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2015, prin implicarea cetăţenilor în procesul de evaluare, invităm pe toţi cetăţenii interesaţi sã participe joi, 05 februarie 2015, orele 11.00, la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu" Câmpia Turzii, Sala de şedinţe la Dezbaterea publică a proiectului de buget local al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2015.

Prezentarea proiectului de buget pentru anul în curs, se desfăşoară cu participarea domnului primar al municipiului Radu HANGA, alãturi de funcţionari ai aparatului de specialitate, în vederea elaborării şi gestionării bugetului Municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2015.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi:
Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni Câmpia Turzii, Nicolaie Dărăban – tel: 0749-372247, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Primãria Municipiului Câmpia Turzii, Str. Laminoriştilor, Nr.2, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS