Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

CAMPIA TURZII: Prima operatie chirurgicala laparoscop la Spitalul Municipal "Dr. Cornel Igna"

Actualitate
Tools
Typography

Miercuri, 4 februarie, de la orele 10.45 are loc, la Spitalul Municipal "Dr. Cornel Igna" din Câmpia Turzii, conferinţa de presă după prima operaţie laparoscop efectuată la Câmpia Turzii.

Chirurgia laparoscopică, numită și chirurgie minim invazivă sau celioscopie, este o tehnică chirurgicală modernă în care operațiile se efectuează prin incizii mici, de obicei 0.5 - 1.5 cm, spre deosebire de inciziile mari necesare în chirurgia clasică - laparotomie.

Laparoscopul pentru intervenții chirurgicale abdominale fost achiziționat de către spital în luna noiembrie 2014, fiind finanțat în totalitate de către Consiliul Local și Primăria Câmpia Turzii.

Evenimentul are loc la Secția de Chirurgie din cadrul Spitalului Municipal, str. Avram Iancu nr. 33 și este organizat în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii.

La conferința de presă participă: prof. dr. Șerban RĂDULESCU, însoțit de o echipă de medici specialiști în domeniu, viceprimarul municipiului Marius Avram GAL, administratorul public Petre POP, managerul spitalului dr. Tiberiu VEDEAN, echipa operatorie laparoscopică din cadrul spitalului și media locală.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS