Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Karate de Valentine's Day

Actualitate
Tools
Typography

În data de 14.02.2015 Clubul Sportiv Poli Karate Cluj Napoca, în colaborare cu Federația Română de Karate W.K.C., organizează cea de a II- a ediţie a Cupei "Napoca Junior" o competiție organizată doar pentru copii până în 12 ani.

La fel ca și la Cupa "Mickey Mouse" organizatorii sau gândit la cei care fac primii pași în acest sport organizând categorii separate pentru începători astfel ei vor concura doar cu sportivi de acelaș nivel de pregătire.

Aceste competiții sunt extrem de bune pentru sportivii începători, ei reușind să câștige încredere și curaj de a munci pentru a ajunge la performanțele cu adevărat importante.

Clubul Sportiv Samurai Turda va deplasa, şi la acest eveniment, un lot format în mare parte din sportivi începători dar și din cei avansați care se încadrează în categoriile competiţiei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS