Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Municipiul Campia Turzii, reprezentat la Adunarea Generala a membrilor Asociatiei Administratorilor de Piete

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 17-19 februarie 2015, are avea loc, în Sibiu, Adunarea generală a membrilor Asociaţiei Administratorilor de Pieţe din România. Municipiul Câmpia Turzii este unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei Administratorilor de Pieţe din România.

La lucrările adunării generale a fost invitat şi un reprezentant de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în vederea soluţionării şi lămuririi aspectelor generale şi particulare cuprinse în Legea 145/2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, aspecte referitoare la emiterea şi utilizarea atestatelor de producător şi a carnetelor de comercializare a produselor agricole, întrucât un obiectiv principal al asociaţiei este sprijinirea producătorilor agricoli, în vederea promovării produselor agricole tradiţionale şi valorificarea preferenţială a produselor agricole româneşti în pieţele agroalimentare.

O preocupare constantă a asociaţiei este deschiderea canalului de comunicare, colaborare şi interacţionare cu instituţiile administraţiei publice locale din România, cu privire la crearea unui dialog între autorităţiile publice şi partenerii sociali.

În acest sens, în cadrul lucrărilor adunării generale se vor discuta concluziile ce s-au desprins în urma ultimei vizite a reprezentanţilor de la Uniunea Mondială a Pieţelor în ţara noastră. Se va discuta despre participarea reprezentanţilor asociaţiei noastre la întrunirile organizate de reprezentanţii Uniunii Mondiale, în scopul dezvoltării şi îmbunătăţirii calităţii serviciilor oferite producătorilor agricoli, comercianţilor şi consumatorilor din pieţele agroalimentare, încât acestea să ajungă la standardele la care aceste servicii sunt oferite în statele membre ale Uniunii Europene.

Din partea Administraţiei Publice Locale a Municipiului Câmpia Turzii, vor participa doamna Simona Cocan şi doamna Lidia Ciorba, din cadrul Serviciului Administraţia Pieţelor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS