Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Acte de vandalism in detrimentul Companiei de Salubritate Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Salubritate Campia Turzii se confruntă în ultima vreme cu un număr tot mai mare de furturi și vandalizări ale containerelor, igluurilor și a coșurilor de gunoi stradale.

Ultima faptă de acest fel s-a petrecut în seara de 09.02.2014, în zona Parcului Central, când au fost distruse un număr de trei containere de 3 mc și a fost furat un coș de gunoi.

De obicei sunt furate roțile containerelor, coșurile de gunoi sau sunt distruse igluurile folosite pentru colectarea selectivă.

În urma incidentului a fost depusă plângere la Poliția Municipiului Câmpia Turzii, urmând să înceapă cercetările în vederea descoperiri vinovaților și totodată recuperarea prejudiciului.

Rugăm cetățenii care au cunoștință de astfel de incidente să anunțe Compania de Salubritate la numărul de telefon 0264-365.770 sau Poliția Municipiului Câmpia Turzii.

Amintim că schimbarea acestora necesită costuri suplimentare pe care prestatorul serviciului de salubritate trebuie să le suporte.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS