Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

8 Martie a fost si la volan

Actualitate
Tools
Typography

Oferirea de flori pe stradă a devenit deja o tradiţie şi pentru lucrătorii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Turda care, la fel ca în anii anteriori, au fost prezenţi la datorie în acest sens.

Mult mai concret în eveniment decât partidele politice - care oferiseră flori cu o zi înainte de Ziua Femeii, reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere Turda au fost prezenţi duminică, 8 martie, înainte de orele prânzului, în zona sensului giratoriu de la Biserica Ortodoxă a Parohiei Oprişani II.

În general agenţii opreau şoferiţele pe care le întâlneau în trafic pentru a le oferi flori, şi a le ura nu doar la mulţi ani, ci şi un drum lipsit de evenimente rutiere.

Nu era, însă, o regulă să fie oprite doar şoferiţele. Din când în când agenţii opreau şi şoferi care aveau în maşină doamne şi domnişoare cărora poliţiştii le ofereau flori.

politieFlori1

Acţiunea a continuat şi în zona sensului giratoriu din apropierea clădirii Primăriei Turda unde, la fel, doamnele şi domnişoarele din maşinile oprite de agenţi - fie că erau la volan sau nu - primeau câte o floare şi câte o urare din parte reprezentanţilor Biroului Poliţiei Rutiere Turda.

Aşa cum se ştie, participanţi la trafic sunt şi pietonii, nu doar conducătorii auto. Aşadar, florile oferite de poliţişti nu au ajuns exclusiv la şoferiţe sau pasagere, ci şi la doamne pe care aceştia le-au întâlnit pe stradă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS