Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Parcul de pe strada Avram Iancu are cativa tei in plus | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

A doua zi după 8 martie, în parcul de pe strada Avram Iancu din Turda a avut loc o acţiune care fusese, de fapt, anunţată cu o săptămână în urmă.

Maria Rusu - preşedinte al organizaţiei de femei a filialei turdene a asociaţiei "Avram Iancu" - a fost prezentă, împreună cu câteva colege din organizaţie la o acţiune de plantare a unor tei, acţiune pe care Maria Rusu o anunţase de cu o săptămână înainte, pe 1 martie, când s-a întâlnit într-un gadru informal cu colege din organizaţie ca să sărbătorească împreună data de 1 martie.

La acţiunea din parcul de pe strada Avram Iancu doamnele au fost însoţite de colegi din asociaţie, printre care Nicolae Giurgiu sau Dan Grigoriu, cel din urmă fiind şi preşedintele asociaţiei "Avram Iancu" Turda.

Acţiunea de plantare a teilor a fost explicată chiar de către iniţiatoarea ei: "Când toată lumea nu ştie cum să defrişeze şi să strice spaţiul verde şi pădurile, ne-am gândit împreună cu asociaţia de femei «Avram Iancu» filiala Turda, să plantăm nişte tei în parcul care poartă numele crăişorului, parcul Avram Iancu din Turda Nouă, ca atunci când şi noi, la rândul nostru, vom fi mai în vârstă, să avem să stăm la umbră iar copiii copiilor noştri, la rândul lor, să vină şi să se uite la teii pe care mamele lor au ştiut să îi planteze pentru ei".

După ce s-a referit şi la nuanţa patriotică a acţiunii, Maria Rusu, însoţită de colege şi colegi, s-a deplasat la Liceul Teoretic "Liviu Rebreanu" unde, aşa cum spunea tot cu o săptămână în urmă, dorea să planteze doi mesteceni.

Cei doi mesteceni nu au fost plantaţi, însă, în aceeaşi zi, ei fiind predaţi către administratorul instituţiei de învăţământ care urma să îi planteze în curtea liceului.

Declaraţiile Mariei Rus le puteţi vedea AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS