Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

45 de miliarde de lei vechi pentru spitalul turdean

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În urma demersurilor făcute la Ministerul Sănătăţii de catre d-nul deputat Mircea Irimie, pentru susţinerea financiară a procesului de modernizare al Spitalului Municipal Turda în vederea obţinerii reacreditării, Ministerul Sănătăţii a alocat suma de 4,5 milioane lei (45 miliarde lei vechi), prin Ordinul Ministrului Sănătăţii nr. 230/2015.

În cadrul demersurilor, deputatul Partidului Conservator, Mircea Irimie, a avut întâlniri repetate cu d-nul Nicolae Bănicioiu, Ministrul Sănătăţii, cu d-nul Razvan Vulcănescu, Secretar de Stat în minister, d-nul Vasile Cepoi, Preşedintele Autorităţii Naţionale de Management Sanitar şi cu d-na Rodica Nassar, fost Preşedinte al Comisiei de Sănătate din cadrul Camerei Deputaţilor.

Memoriul privind priorităţile Spitalului Municipal Turda, stabilit de conducerea unităţii şi depus în anul 2014 la Ministerul Sănătăţii, a fost aprobat după lungi insistenţe iar în data de 19.03.2015, Spitalul Municipal Turda a primit inştiinţarea din partea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Cluj, privind alocarea sumei de 4,5 milioane lei pentru lucrări de modernizare.

În acelaşi timp, deputatul Mircea Irimie a obţinut promisiunea d-lui ministru Nicolae Bănicioiu de a realiza o vizită la Turda în vederea unei întâlniri cu întreg personalul medical din Spitalul Municipal Turda şi cu personalul medical din sistemul privat de sănătate (cabinete individuale de medicina de familie, medicina muncii, policlinici private, etc).

Deputatul Mircea Irimie a mai obţinut pentru spitalul din Turda, la sfârşitul anului 2013, suma de 1,913 milioane lei (19,130 miliarde lei vechi). Tot pentru Turda, in anul 2014, a obţinut alocarea sumei de 50.000 lei pentru continuarea lucrărilor la Mănăstirea Mihai Voda.

"Sunt un om de cuvânt, sunt un om de acţiune, sunt un om al faptelor. Nu vorbesc gratuit şi nu mint niciodată. Am fost timp de 4 ani viceprimar al Municipiului Turda, mi-am respectat jurământul şi m-am implicat puternic în toate proiectele Turzii. Sunt pe o perioadă de 4 ani deputat în Parlamentul României şi de asemenea îmi respect jurământul şi voi face toate eforturile pentru a susţine Municipiul Turda prin toate demersurile posibile.

Consider cu modestie că această alocare financiară de 4,5 milioane lei obţinută în favoarea Spitalului Municipal Turda, este cea mai mare realizare din toate punctele de vedere, a mandatului 2012-2016, pentru Municipiul Turda.

Doresc să urez succes d-lui director Vasile Grumaz, conducerii şi întregului personal medical, în procesul deloc uşor, de modernizare al Spitalului Municipal Turda", a declarat d-nul deputat Mircea Irimie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS