Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Informatii despre microciparea cainilor de la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Miercuri, 25 martie 2015, ora 12.00 are loc la Primăria municipiul Câmpia Turzii - Sala Europa - o conferinţă de presă privind acţiunea de microcipare a câinilor de pe raza municipiului Câmpia Turzii, organizată de către Membrii Registrului Electronic al Animalelor Domestice şi de Companie.

Aceştia vor prezenta un raport asupra activităţii campaniei de microcipare a câinilor proprietarilor din municipiu.

Prin campania de microcipare a câinilor se urmăreşte crearea unei baze de date exacte a patrupedelor de pe raza localităţii noastre.

La conferinţa de presă sunt invitaţi şi vor participa: viceprimarul municipiului Câmpia Turzii - Avram Marius Gal - medicii veterinari din municipiu, reprezentanţi Asociaţia Taso, domnul Philip Mcright - colaborator Germania, mass media locală.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS