Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Cupa Dojokan are loc la finalul acestei saptamani la Aiud. In luna mai urmeaza campionatul national

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 18-19 aprilie 2015 Clubul Sportiv Dojokan Activ Aiud, împreună cu Federaţia Română de Karate WKC organizează ediţia a XVIII-a a Cupei Dojokan, o competiție importantă în calendarul competițional al federației noastre, care se adresează atât copiilor cât și mini-cadețiilor, cadetițiilor, juniorilor dar și seniorilor.

Această competiție este foarte importantă deoarece este ultima de nivel național, cu participarea tuturor cluburilor, fiind un ultim test pentru copiii care doresc să participe la Campionatul European din Belgia.

În luna mai vor mai fi o serie de competiții organizate de cluburile afiliate federației noastre, dar acestea se vor adresa în mod special începătorilor, iar pentru mini-cadeți, cadeți, juniori și seniori este ultima competiție înainte de Campionatul Național care se va desfășura la București în 9 mai 2015.

Clubul sportiv Samurai Turda va deplasa la acestă competiție un lot format atât din începători cât și din sportivi avansați, care țintesc Campionatul European din Belgia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS