Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Studenti de la Universitatea "Babes - Bolyai" in vizita la CAA

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Săptămâna trecută Stația de Tratare și Stația de Epurare ale CAA au fost gazdele unei vizite a studenților de la Facultatea de Geografie, specializarea Hidrologie-Meteorologie.

Oaspeții, în număr de 12 studenți, însoțiți de lector dr. Bătinaș Răzvan Horațiu, au avut parte de un periplu în teren, care i-a ajutat, spun ei, să îmbine teoria cu practica.

Obiectivele vizitate la CAA i-au ajutat pe tinerii de la Geografie să își facă o viziune practică a circuitului apei de la captare până la robinet și de la robinet până la evacuarea în emisar.

"Am apreciat la CAA calitatea și profesionalismul oamenilor care ne-au oferit un amplu periplu de teren, despre sistemul hidroedilitar al orașelor Turda și Câmpia Turzii. Mulțumim Companiei de Apă ARIEȘ Turda pentru amabilitate și implicare. Sperăm ca viitorul să ne ofere crearea unui parteneriat și vizita să poată fi reluată și cu alte ocazii. Vă doresc mult succes în activitate!" a declarat domnul Bătinaș.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS