Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Cinci campioni nationali printre "samuraii" turdeni

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În perioada 09-10 mai 2015 la București, Federația Română de Karate WKC a organizat ediția cu numărul 15 a Campionatului Național destinat cadeților, juniorilor și seniorilor.

La această ediție au participat un număr de aproximativ 400 de sportivi din întreaga țară de la 42 de cluburi.

Odata cu acest eveniment, care a fost important pentru sportivii care doresc să reprezinte România la Campionatul European din Belgia de la începutul lunii viitoare, acesta fiind principalul ghid pentru stabilirea lotului național, Federația noatră a implinit 15 ani de activitate, de profesionalism și performață.

Clubul Sportiv Samurai Turda a reușit să deplaseze un lot format din 11 sportivi: Lazăr Ariana, Chiorean Alexandru, Iacomi Andrei, Suciu Dan, Sălcudean Georgiana, Rotaru Cosmin, Sicoe Andrei, Ienei Răzvan, Bărbat Bianca , Baldoghi Laura, Urcan Diana.

Clubul Sportiv Samurai Turda a reușit să cucerască 5 titluri de Campion Nțional, 4 titluri de Vicecampion Național și 2 locuri 3.

Așa cum ne așteptam a fost un Campionat extrem greu deoarece fiecare sportiv a dat totul pentru a urca pe podium, pentru a fi luat în vizorul antrenorilor de lot care vor decide lotul care va reprezenta România luna viitoare la Campionatul European.

"Eu mă declar mai mult decât mulțumit de rezultatele obținute de sportivii mei, se vede că suntem pe un trend ascendent și mai avem o lună la dispoziție să atingem forma maximă propusă de noi pentru a ne atinge obiectivul propus", spunea antrenorul clubului turdean, Paul Căţănaş.

A fost o perioada dificilă și totodată grea , o perioada de pregatire fizică extrem de puternică, care a adus o oboseală fizică și psihică a sportivilor de unde a rezultat clasările mai puțin bune de la începutul anului, dar, așa cum am sperat, roadele muncii și ale sacrificiului nostru au început să se vadă deja dovadă stă acest campionat unde am reușit rezultate excelente și sperăm ca în timpul ce ne-a rămas să putem ajunge la valoare maximă și să reprezentăm municpiul Turda în primul rând și România cu mândrie la Campionatul European din Belgia.

"Aş dori să felicit sportivii, să le mulțumesc că m-au suportat și că mi-au oferit încredere deși de multe ori atât ei cât și părinții poate au fost dezamăgiți pentru unele rezultate, dar sper să fi înțeles acum că nivelul maxim se atinge o dată, maxim de două ori, pe an și ei trebuiau să fie pregătiți pentru următorul eveniment", mai spunea Paul Căţănaş.

Am dori să aducem mii de mulțumiri Primăriei Municipiului Turda, în mod special domnului primar Tudor Ștefănie care este alături de noi și totodata să mulțumim doamnei director a SC Turda Salina Durgău SA, Simona Baciu, care ne-a oferit un ajutor important şi care ne susţine necondiţionat, iar rezultatele noastre au fost posibile implicării și susținerii acestor oameni minunați care au înțeles că educația prin sport, prin competiție, prin fair-play este una benefică și ajută pozitiv la creșterea și educarea copiilor din municipiul nostru. Mulțumim și sperăm ca la următoarele evenimente să fiți în continuare alături de noi și să fiți mândri de rezultatele pe care le vom obține.

Următorul eveniment la care participăm este la finalul săptămânii viitoare la Ungheni, unde se va desfășura un competitie pentru sportivii până în 12 ani, destinată începătoriilor, unde sperăm să deplasăm un lot de 15-20 de sportivi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS