Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Informare cu privire la actiunea de schimbare a contoarelor cu citire la distanta

Actualitate
Tools
Typography

CAA informează toți utilizatorii cu privire la necesitatea înlocuirii contoarelor vechi cu contoare cu citire la distanță.

Acest contract se derulează pe fonduri europene, în cadrul proiectului cu denumirea: „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii”.

Conform art. 106 alin 3 din Regulamentul cadru al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare aprobat prin ordinul nr. 88/2007: “Delimitarea dintre reţeaua publică de distribuţie şi instalaţia interioară a utilizatorului se face prin contorul de branşament, care este ultima componentă a reţelei publice de distribuţie”. Aliniatul 4 precizează că „Branşamentul până la contor, inclusiv căminul de branşament şi contorul, aparţine reţelei publice de distribuţie a apei, indiferent de modul de finanţare a realizării acestuia.

Odată montat în rețea, contorul intră în administrarea Operatorului, indiferent de tipul de finanțare al acestuia: de către autoritățile locale sau de către utilizator. Operatorul are obligația de a gestiona toate componentele rețelei publice, în special aparatele de măsură care se supun unui regim special, astfel încât toate contoarele care se înlocuiesc rămân în gestiunea CAA.

Este important de reținut faptul că aceste lucrări de înlocuire a contoarelor vechi cu contoare mult mai performante din punct de vedere tehnic, sunt derulate pe fonduri europene nerambursabile. Acest fapt implică OBLIGATORIU existența dovezii înlocuirii contorului vechi cu cel nou.

{fcomment mail_to=This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS