Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Dedeman vrea un nou magazin la Turda, pe terenuri cumparate de la Electroceramica

Actualitate
Tools
Typography

Retailerul Dedeman intenţionează achiziţionarea mai multor terenuri la Turda în vederea deschiderii unui nou magazin.

Potrivit www.economica.net, o hotărâre a AGA a retailerului - publicată în Monitorul Oficial - arată că Electroceramica SA din Turda (producător aflat în proprietatea italienilor de la Barberi Rubinetterie) vinde mai multe terenuri către Dedeman.

Este vorba de terenuri în suprafaţă de peste 30.000 de metri pătraţi pe care se află construcţii industriale, preţul convenit pentru vânzarea terenurilor către Dedeman fiind de 3 milioane de euro.

Potrivit www.economica.net, cifra de afaceri înregistrată anul trecut de electroceramica este de 3,62 milioane de euro, trecând la un profit de 104.000 de euro, după pierderile înregistrate în 2013.

Care au fost suprafeţele iniţiale de teren deţinute de Electroceramica ori care este valoarea suprafeţelor rămase după vânzarea către dedeman şi care este necesarul de suprafeţe de teren pentru ca electroceramica să poată funcţiona, puteţi afla de AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS