Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Muzeul de Istorie Turda angajeaza muzeograf si paznic

Actualitate
Tools
Typography

Muzeul de Istorie Turda organizează concurs de angajare în data de 15 Septembrie 2015, ora 11.00 pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execuţie:

MUZEOGRAF S/IA - 1 post, durată nedeterminată;
Condiţii specifice de participare:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializarea etnologie sau etnografie;
- minim 7ani vechime în specialitatea studiilor;
- experienţă în cercetarea etnografică/etnologică de teren şi în valorificarea patrimoniului etnografic/etnologic;

PAZNIC - 1 post, durată nedeterminată;
Condiţii specifice de participare:
- studii medii sau generale;
- atestat agent de pază, eliberat conform prevederilor Legii nr.333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor;

Copiile de pe actele prevăzute la dosar se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitate cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs.

Dosarele se depun la sediul Primăriei Municipiului Turda, P-ţa 1 Decembrie 1918, nr. 28, cam. 15 până la data de 04 septembrie 2015, orele 12.

Informaţii suplimentare şi bibliografia necesară se pot obţine de la Biroul Resurse Umane, cam. 48, telefon 0264-317199.

Pentru detalii privind CALENDARUL CONCURSULUI, CONDIŢIILE GENERALE care trebuie îndeplinite pentru participare la concurs repsectiv bibliografia aferentă posturilor vă solicităm să consultaţi pagina Web a Primăriei Municipiului Turda secţiunea Anunţuri şi Comunicate respectiv secţiunea Concursuri.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TURDA
MUZEUL DE ISTORIE TURDA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS