Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Locul I la Cupa FunSports de la Brasov pentru tinerele voleibaliste de la CSS Turda

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 18-23 august 2015, CS Transilvania şi FunSports au organizat, la Braşov, în colaborare cu Federaţia Română de Volei şi Universitatea Transilvania, Cupa Fun Sports 2015, ca cea de-a V-a ediţie a Turneului Naţional de Volei Juniori - masculin şi feminin.

Printre cele 8 echipe participante s-a numărat şi echipa de junioare de la CSS Turda, condusă de antrenorul Alexandru Lazăr, echipă care avea să ocupe, la finalul turneului locul I între cele 8 echipe competitoare.

Aşa cum arată rezultatele, turdencele au reuşit să învingă 6 din cele 7 echipe cu care au jucat, singurele care le-au pus probleme fiind jucătoarele de la CSM Tulcea, echipă în faţa căreia turdencele au pierdut cu 0-2. Rezultatele meciurilor disputate de junioarele de la CSS Turda sunt următoarele:
CSS Turda - ACS Timişoara: 2-0
CSS Turda - Braval Braşov: 2-0
CSS Turda - CSS Iaşi: 2-0
CSS Turda - CSM Tulcea: 0-2
CSS Turda - CSS Bacău: 2-0
CSS Turda - CSS Mioveni: 2-0
CSS Turda - CSS Câmpulung: 2-0

Lotul CSS Turda a fost format din:
Antrenor - Alexandru Lazăr
Jucătoare (în ordinea alfabetică a numelor) - Georgiana Raluca Bara, Iris Dumitru, Bianca Faur, Ioana Hornoi, Iulia Iobbagy, Mara Marian, Denisa Mureşan, Lorena Muscar, Carmen Rentea, Cristina Tătar, Andra-Laura Vancea şi Georgiana Vălean,

La finalul competiţiei clasamentul a fost următorul:
1. CSS Turda - 18 puncte
2. ACS Timişoara - 17 puncte
3. CSM Tulcea - 15 puncte
4. CSS Bacău - 13 puncte
5. CSS Mioveni - 9 puncte
6. Braval Braşov - 8 puncte
7. CSS Iaşi - 2 puncte
8. CSS Câmpulung - 2 puncte

Mai mult, un motiv în plus de bucurie pentru antrenorul Alexandru Lazăr precum şi pentru turdeni, la urma urmelor, este faptul că jucătoarea turdeancă Mara Marian a fost declarată "cea mai completă jucătoare a turneului", obţinând şi distincţii în acest sens.

Pe această cale adresăm, la rândul nostru, felicitări junioarelor de la CSS Turda - conduse de antrenorul Alexandru Lazăr - pentru performanţa obţinută la Cupa FunSports 2015.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS