Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Incep lucrarile de reabilitare si modernizare a Statiei de Epurare Turda-Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Compania de Apă Arieș a semnat, în 03.09.2015, contractul de lucrări „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii” cu Asocierea SC SYSCOM WATER TECHNOLOGY SRL si SC DONDI PROJECT CONSTRUCTII SRL.

Valoarea contractului este de 1 522 096,27 lei, cu o durată de execuţie de 4 luni.

Acest contract face parte din etapa I , 2007-2013 a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată, din fonduri de europene.

Obiectivul acestei investiţii îl reprezintă modernizarea Staţiei de Epurare Câmpia-Turzii, acest lucru realizându-se prin proiectarea şi execuţia echipamentelor necesare in vederea modernizarii si anume „Grătar şi Staţie de primire apă provenită din vidanjare”, capacitatea Staţiei existente 110 000 I.e (debit mediu orar 1750 mc/h).

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS