Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Contract de furnizare "Dotari cu echipament de laborator" - prezentare rezultate intermediare

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În prezent, Compania de Apă Arieș S.A. Turda derulează contractul de furnizare "Dotări cu echipament de laborator” încheiat cu firma SC NITECH SRL.

Contractul pe fonduri europene are o valoare de 315.325 lei şi face parte din etapa I, 2007-2013 a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată.

De la data emiteri ordinului de începere, respectiv 07.07.2015 şi până în prezent, firma contractantă a furnizat, montat şi pus în funcţiunea toate echipamentele care fac obiectul prezentului contract.

Acest contract are drept scop, prin intermediul echipamentelor achiziţionate, de a îmbunătăţi capacitatea operatorului regional (OR) de a efectua analize de calitate pentru probele de apă.

Progresul fizic al contractului este de 100%.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS