Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Liberali din Campia Turzii si-au dat si sangele pentru o cauza nobil-sociala | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Asociaţia Liberalism pentru Comunitate din Câmpia Turzii a organizat o acţiune prin care îşi propunea să contribuie la îmbogăţirea rezervei de sânge de la centrul de transfuzii Cluj.

Aşadar mai mulţi liberali din Câmpia Turzii (dar nu numai) au pus venă de la venă şi, la parterul policlinicii din oraş s-au adunat să participe cu sângele lor la acţiunea desfăşurată de asociaţia de la Câmpia Turzii.

Aşa cum explica şi preşedintele asociaţiei Liberalism pentru Comunitate (şi co-preşedinte al PNL Câmpia Turzii totodată), Dorin Lojigan, este vorba de "o nouă acţiune reuşită" a asociaţiei, acţiune care se desfăşoară pe trei componente.

Prima dintre componente este donarea de sânge, a doua este organizarea unui spectacol de muzică folk, cea de-a treia componentă fiind colecatrea de donaţii în cadrul spectacolului programat pentru ziua de sâmbătă, 26 septembrie 2015.

În ce priveşte acţiunea de donare de sânge, Dorin Lojigan explica: "am înţeles ca ieri la Baza 71 Aeriană «General Emanoil Ionescu» şi azi la Spitalul Municipal Câmpia Turzii se donează sânge pentru completarea rezervei sangvine care, aşa cum ştiţi, este o mare problemă la acest moment la nivelul judeţului Cluj. Ieri la Baza Aeriană am reuşit să obţinem 60 de doze de sânge în măsura în care cei de la Centrul de Tranfuzii Cluj spun că dacă reuşesc să obţină 40 de doze pentru ei consideră că au avut succes", preşedintele Asociaţiei Liberalism pentru Comunitate adăugând: "azi până la ora 11.00 avem aproape 50 de donatori şi donarea continuă până la ora 14.00" şi, totodată, dorind să mulţumească atât Centrului de Transfuzii de la Cluj-Napoca "pentru că au înţeles să fie alături de noi la această acţiune", cât şi reprezentanţilor Bazei 71 Aeriană "pentru că şi-au dat tot concursul pentru această acţiune" dar şi Spitalului Municipal din Câmpia Turzii "pentru că ne-au pus la dispoziţie spaţiul necesar pentru organizarea acestei acţiuni".

Referitor la celelalte două "componente" - aşa cum le numea Dorin Lojigan - recitalul de muzică folk susţinut de Mircea Vintilă împreună cu Magda Puskas este găzduit de restarantul Moara cu Noroc sâmbătă de la orele 19.00, în timp ce donaţiile care se speră a fi colectate la concertul caritabil vor reveni în întregime centrului pentru copii şi tineri cu dizabilităţi din Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS