Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Contractul cu firma Romair Consulting SRL se afla la un progres fizic de 21%

Actualitate
Tools
Typography

Contractul cu firma Romair Consulting SRL a fost semnat la data de 09.10.2014. acest contract asigură asistență tehnică pentru Compania de Apă ARIEȘ și poartă denumirea de: „Asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii în perioada 2014-2020”

În ce constă acest contract: în servicii de asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii în perioada 2014-2020, fiind o continuare a lucrărilor din perioada 2007-2013. Proiectul răspunde obiectivelor principale ale Axei Prioritare 1A a POS Mediu “Sprijin pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructura din sectorul apă/apă uzată aferente urmatoarei perioade de programare financiară”.

La ora actuală, activităţile prestate de către Romair Consulting și aprobate de Comapania de Apă ARIEȘ sunt:
• Raportul de inceput;
• Studii: studiul geotehnic, studiul hidrogeologic, studiul de inundabilitate, studiul topografic, expertize lucrari edilitare, expertize structuri, actualizare master plan, studiu tratabilitate;
• Rapoartele trimestriale;
• Documentația tehnică pentru obținerea Certificatului de urbanism din cadrul Proiectului-faza de proiectare (părți scrise și părți desenate;
• Efectuare vizite la fiecare unitate administrativ-teritorială în vederea prezentării investițiilor incluse în Proiect.
Stadiul fizic al contractului este: 21%

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS