Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Bogdan Stelea, prezent la Turda pentru al 12-lea jucator

Actualitate
Tools
Typography

Fostul portar al Naţionalei de Fotbal a României a fost azi, 12 octombrie, prezent la Turda în cadrul caravanei "Eu sunt 12".

Bogdan Stelea a decis să caute al 12-lea jucător şi la Turda.

Maşina caravanei a oprit pentru câteva minute bune un centrul municipiului Turda, în apropierea statuii lui Avram Iancu, după care s-a mutat ceva mai jos, nu departe de intersecţia dintre Piaţa Republicii şi strada Şterca Şuluţiu.

Din timp în timp, Bogdan Stelea ieşea din maşină şi stătea de vorbă cu câte un trecător, evident suporter la echipei naţionale de fotbal a României, pe care îl îndemna să se uite în camera de filmat şi să adreseze îndemnuri încurajatoare fotbaliştilor români.

După ce suporterii abordaţi de fostul portar - actualmente antrenor - mai şi răspundeau la întrebări precum "Ce reprezintă această calificare?", "Ce jucător credeţi că nu ar trebui să lipsească din avionul către Franţa?" sau "Cât de lung credeţi că va fi parcursul României la campionatul din Franţa?", fiecare din cei intervievaţi primeau de la Bogdan stelea câte un săculeţ inscripţionat cu "Eu sunt 12" în care se afla o minge de fotbal cu aceeaşi inscripţie.

Prezenţa la Turda a fost evidenţiată inclusiv pe pagina de facebook a campaniei "Eu sunt 12" printr-o postare care conţinea o imagine cu Bogdan Stelea la Salina Turda, imagine însoţită de următorul text:

"Chiar daca afara ploua, Eu sunt 12 gaseste mereu solutii sa intalneasca suporteri prin tara. Am pornit din nou caravana, in alte 12 orase. Ghici unde suntem azi? Raspunsul e "presarat" cu un indiciu. Fii pe faza, maine putem fi in orasul tau! Pregateste-te sa arati cum sustii nationala, iar Bogdan Stelea si Gabi Balint te vor rasplati cu mingi!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS