Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Campania de colectare deseuri continua in proiectul "Gandesc Verde, Gandesc Curat"

Actualitate
Tools
Typography

În cadrul Campaniei de Mediu, proiectul intitulat “Gândesc Verde, Gândesc Curat” lansat de către Primăria Municipiului Turda continuă.

Astfel, în colaborare cu operatorul de salubritate menajeră S.C.Prival Ecologic Servis S.A., vă anunţăm că în perioada 17.10.2015-17.11.2015, se vor colecta deşeuri din sticlă, hârtie şi DEEE-uri(Deşeuri Electrice, Electronice şi Electrocasnice).

Cetăţenii sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon 0264/421.148, pus la dispoziţie de către cei doi parteneri, în vederea ridicării deşeurilor din sticlă, hârtie cât şi cele electrice, electronice şi electrocasnice.

Numărul de telefon anunţat mai sus va fi monitorizat de către operatorul de salubritate menajeră S.C. Prival Ecologic Servis S.A, care va prelua apelurile cetăţenilor, repartizând pe fiecare deponent în funcţie de ora apelului şi locaţia stabilită, cu menţiunea faptului că în programul de colectare vor avea prioritate aparatele de mari dimensiuni(frigidere, combine frigorifice şi maşini de spălat).

Activitatea de colectare se desfăşoară pe durata unei luni întregi, astfel încât, fiecare cetăţean sau operator economic deţinător de astfel de deşeuri, să poată face selecţia deşeurilor în condiţii optime şi în mod gratuit.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS