Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Proiectul demarat de catre Compania de Apa Aries S.A. "Investitii si dotari pentru imbunatatirea capacitatii de operare a Companiei de Apa Aries Turda" continua

Actualitate
Tools
Typography

Proiectul demarat de către Compania de Apă Arieș S.A. „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial “Mediu” continuă.

Prin intermediul activităților derulate în cadrul acestui proiect și care fac parte din etapa I, 2007-2013 a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată se urmărește modernizarea sistemului de alimentare cu apă și apă uzată din arealul deservit de CAA și creșterea capacității de operare a operatorului regional.

Astfel, au fost achiziționate și montate contoare cu citire la distanță, activitate aflată în plină desfășurare și în prezent având drept scop final contorizarea tuturor locaţiilor menţionate în contract. Ca și până acum, întreruperile de furnizare a apei potabile vor fi fost anunțate din timp clienților din zonele afectate de lucrări, în mass media, rețelele de socializare, dar și prin distribuirea de flyere în care se vor menţiona exact data şi intervalul orar de montare al contorului și implicit întreruperea apei potabile. Laboratorul de Analize Apă a fost dotat cu echipamente de laborator care ajută la o mai bună funcționare a acestuia. Echipamentele au fost furnizate, montate și puse în funcțiune. În cadrul contractului SCADA au fost furnizate, montate şi puse în funcţiune o parte a echipamentelor. De asemenea, au fost achiziționate vehicule operaționale și echipamente operaționale. Totodată se derulează lucrările privind reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Cornești și cele de la Stația de Epurare Câmpia Turzii.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS