Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Proiect "Investitii si dotari pentru imbunatatirea capacitatii de operare a Companiei de Apa Aries Turda" Contract de furnizare Achizitie produse de papetarie, birotica, tonere si echipamente de birou

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieş S.A., implementează proiectul cu titlul “Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda” cofinanțat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operațional Sectorial „Mediu”.

Prin acest proiect se propune modernizarea sistemului de alimentare cu apă și apă uzată din arealul de deservire al CAA, precum și achiziționarea de către Operatorul Regional a unor echipamente de ultimă generație, cu scopul de a crește capacitatea de operare.

O parte a fondurilor au fost alocate pentru achiziţia de papetărie, birotică, tonere şi echipamente de birou, realizată în cadrul contractului de furnizare încheiat cu S.C. HELION COM IMPEX S.R.L.

Scopul derulării acestui contract îl reprezintă achiziţia mai sus menţionată necesară în vederea implementării activităţiilor desfăşurate în cadrul proiectului “Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS