Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

CAA si firma Romair Consulting organizeaza un seminar cu tema: «Prezentarea Studiului de Fezabilitate pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din regiunea Turda - Campia Turzii, in perioada 2014 -2020»

Actualitate
Tools
Typography

În contractul cu firma Romair Consulting SRL semnat la data de 09.10.2014, există și obligația de a se organiza cel puțin două seminarii (workshopuri) de prezentare a Studiului de Fezabilitate și a Documentațiilor de atribuire.

Astfel, firma Romair Consulting împreună cu Compania de Apă ARIEȘ organizează în data de 27 octombrie un seminar, la care sunt invitați toți factorii implicați în derularea proiectelor din fonduri europene.

Proiectul denumit: „Asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020„ răspunde obiectivelor principale ale Axei Prioritare 1A a POS Mediu “Sprijin pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructura din sectorul apă/apă uzată aferente urmatoarei perioade de programare financiară”.

Stadiul fizic al contractului este: 21%

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS