Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Paul Catanas a adus o medalie de bronz de la mondialul din Slovenia

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În perioada 12-18 octombrie 2015 s-a desfasurat ,,Campionatul Mondial pentru seniori WUKF", in orasul Koper din Slovenia.

Pentru prima data 3 discipline de karate s-au aflat sub umbrela unui singur Campionat Mondial ,,United World Karate" (karate general, karate traditional si kyohushin). Cu un numar impresionant de 1200 de sportivi din 43 de tari, evenimentul s-a desfasurat pe durata a 5 zile.

Karate-ul general a fost reprezentat la nivel mondial de WUKF si, la nivel national de FRK WKC Romania. Din lotul Romaniei a facut parte si sportivul clubului nostru si totodata antrenorul nostru Paul Catanas.

Dupa o absenta de doi ani, Paul Catanas, si-a reluat activitatea sportiva si a avut prima participare dupa doar 9 antrenamente, alaturi de vechii colegi de la clubul sportiv Politehnica Cluj-Napoca.

Dupa ce au ocupat un binemeritat loc I in calificari, in finala au reusit sa aduca pentru Romania medalia de bronz.

Felicitam pe aceasta cale toti sportivii din Romania care au fluturat cu mandrie steagul tarii pe podium si au reusit sa cucereasca medalii de aur argint si bronz la acest campionat mondial.
Multa bafta pe mai departe antrenorului nostru Paul Catanas si felicitari pentru rezultatul obtinut.

Urmatoarea competitie la care clubul nostru va participa va fi la Bistrita, ,,Cupa Tiger " in data de 24.10.2016

Conducerea Clubului Sportiv Samurai Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS