Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Mai usor, mai aproape de tine: Facturile CAA se pot plati si prin punctele de plata Payzone! Vezi si reteaua punctelor de colectare!

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieș vine în sprijinul clienților săi, facilitând achitarea facturilor printr-un nou tip de plată, modern și la îndemana tuturor, PAYZONE – o metoda care reduce substanțial timpul petrecut la ghișeu.

Suntem orientaţi spre identificarea şi analiza continuă a aşteptărilor clienţilor CAA, de aceea introducem aceste noi produse de plată a facturilor sub brand-ul Payzone.

Rețeaua de colectare payzone cuprinde 31 de puncte unde consumatorii noștri pot plăti factura de apă simplu și rapid.

Avantajele plăților prin intermediul serviciilor payzone sunt:
Uşor de utilizat: factura este scanată utilizând cititorul de coduri de bare
Rapid: tranzacţia este procesată în câteva secunde
Timpul alocat plătirii acestor facturi se scurtează considerabil, clientul nostru nefiind obligat a se deplasa până la casieriile CAA, fiind puncte de plată Payzone în mai multe zone ale localității.
Fară taxe şi comisioane suplimentare

Am adaugat și acest tip de plată, pentru că dorim să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră oferindu-vă modalităţi de plată rapide, de calitate și prin intermediul tehnologiei de ultimă oră.

Vezi aici rețeaua de puncte de colectare:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS