Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Rares si Maria la prima participare internationala - concursul de dans de la Ankara

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În perioada 30 şi 31 octombrie 2015 s-a desfăşurat la Ankara, concursul internaţional de dans sportiv METU Open - WDSF World Ranking Tournament - Editia a 13-a.

Romania a avut înscrise 5 perechi în competitie, dintre care 3 steluţe (top 50 mondial) Moldovan Paul - Cristina Tatar, Ion Alexandru - Andreea Toma - Adult Latin şi Evgen Mushtukov - Carmen Sardarescu - Adult Standard.

Pe lângă aceste nume mari din dansul sportiv românesc, Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a înscris în competiţie o pereche la Juvenile 2 (categoria 10-11 ani), SAROŞI RAREŞ - CRIŞAN MARIA, care au fost la prima lor participare internaţională.

În finala WDSF Juvenile 2 Standard Rareş şi Maria au obţinut locul 5 din 20 de perechi, iar la WDSF Juvenile 2 latin au obţinut locul 7 în semifinală, din 23 de perechi.

Au concurat alături de sportivi din Turcia, Ucraina, Georgia.

Datorita atentatului petrecut la Ankara cu puţin timp în urmă mulţi sportivi s-au retras din competiţie. La competiţie dl. Alin Miron a fost invitat în calitate de scrutineer pentru a treia oară consecutiv, iar arbitru internaţional din partea României a fost dl. Alfred Schieb.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS