Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Slujba de sfintire si Hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril la Manastirea Mihai Voda

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Luni, în data de 02 Noiembrie 2015, la Mănăstirea Mihai Vodă de pe raza unităţii administrativ teritoriale a Municipiului Turda a avut loc slujba sfinţirii clopotelor la care a participat şi o delegatie de preoţi din Grecia care a adus brâul Maicii Domnului la Catedrala Ortodoxă din Municipul Cluj-Napoca.

Municipiul Turda a fost reprezentat şi cu aceasă ocazie de către Domnul Primar Tudor Ştefănie.

Pentru data de 8 Noiembrie 2015 este planificat Hramul Mănăstirii Mihai Vodă – Hram închinat Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, data la care sunetul clopotelor sfinţite luni va putea fi auzit de către credincioşii care vor lua parte la ruga Mănăstirii.

La Mănăstirea Mihai Vodă a fost începută pictura în frescă şi dată în lucru si catapeteasca bisericească.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS