Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Conferinta SKILL UP are loc la Turda pe 20 noiembrie

Actualitate
Tools
Typography

NOA Business Academy în parteneriat cu WebBits, organizează o serie de evenimente pentru oamenii de afaceri, sub genericul „Skill UP Conferences", prima ediție având loc la Turda, în data de 20.11.2015, la Restaurantul Sarea in bucate!

Ideea evenimentului este de a oferi oamenilor de afaceri din zonă atât informație/formare cât și networking. Website-ul evenimentului va fi disponibil în curând la adresa www.skill-up.ro, iar aici se vor putea face înscrierile pentru cei care doresc să participe la acest eveniment de business calitativ, bazat pe experiență!

Speakerii evenimentului sunt unii dintre cei mai buni din România:

1. Lorand Soares Szasz – unul dintre cei mai apreciati traineri, speakeri si antreprenori romani la ora actuala. A fost desemnat de 2 ori consecutiv cel mai bun speaker din Romania la Business Days si este autorul a 3 carti despre afaceri: "De la gradinar la Business Coach", ''Graunte pentru Succes'' si "Primii 12 ani in propria afacere".

2. Ciprian Soleriu – Ciprian a facut pasul decisiv spre antreprenoriatul online dupa o cariera de 10 ani in mediul bancar, unde a fost director regional de vanzari peste jumatate de tara. Se foloseste de experienta lui de vanzari si management pentru a ajuta alti antreprenori sa vanda mai mult online.

3. Dan Nicoschi – reprezentant al Companiei de Consultanță Financiară Transilvania (CCTF).

4. Marian Hoza – Unul dintre membrii fondatori şi preşedintele organizaţiei Beard Brothers, probabil cea mai non-conformistă organizaţie din România, Cornel a dezvoltat şi propria firmă de design grafic şi web. În cei doi ani de activitate ai organizaţiei a reuşit să îndeplinească tot ce şi-a propus, fiind întotdeauna implicat în cel puţin un proiect. Ideile sale de a schimba mentalităţile persoanelor şi de a face lumea un loc mai bun sunt targetate nu doar pe ajutorarea oamenilor, ci şi pe educarea acestora în a se ajuta pe ei înşişi.

Partenerii locali ai NOA Business Academy și Webbits sunt Primăria Municipiului Turda, SC Turda Salina Durgău SA, Restaurantul Sarea în Bucate, Grupul T9, Couching4You, BizzClub și Fundația Doriana Turda.

Pentru a fi la curent cu informațiile noi, vă rugăm să dați Like paginii oficiale de Facebook.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS